Geisers


Ons assortiment geisers is breed en gevarieerd waardoor wij u de beste en meest solide geisers aan kunnen bieden. Wat voor Geiser u ook zoekt, voor uw boot, caravan, appartement of eengezinswoningen, bij Vaillant vindt u zeker waar u naar op zoek bent.

Vaillant is zeer kritisch als het gaat om de materialen. Kwaliteit is belangrijk en Vaillant neemt dan ook geen genoegen met minder dan het beste. Voor de koperen warmtewisselaar heeft Vaillant een speciale laklaag ontwikkelt (Supra) die er voor zorgt dat het product maximaal beschermt is tegen corrosie en dus veel langer meegaat en enorm bespaard op onderhoud. Tevens zorgt deze speciale laklaag ook voor minder uitstoot van schadelijke stoffen. Ook heeft Vaillant goed nagedacht over de LCD-schermen*. Deze zijn namelijk overzichtelijk en makkelijk te bedienen waardoor u in één oogopslag alle informatie tot uw beschikking heeft.

*N.v.t. bij MAG 11XZ en MAG 9-serie

Keukengeiser:

Vaillant heeft de MAG 9/1 en MAG 9/2 keukengeisers in het assortiment, eenvoudige bediening,MAG 9/2 is aansluitbaar op bestaand afvoerkanaal en geschikt voor recreatiedoeleinden.

De MAG 9/2 is ook leverbaar in flessengasuitvoering.

Douche/badgeiser:

Vaillant heeft de volgende douche- en badgeisers in het assortiment: MAG 11 XZ, MAG mini 11 XI, MAG mini 11 GX, MAG 14 XI, MAG 14 GX, turboMAG 11, turboMAG 14 en turboMAG 17

De MAG 11-0/0 XZ is een open toestel met waakvlam, een geruisarme brander, snel warm water en eenvoudige bediening

De voordelen van de MAG mini 11 XI en MAG mini 11 GX op een rij:

De voordelen van de MAG 14 XI en MAG 14 GX op een rij:

De voordelen van de turboMAG 11, 14 en 17 op een rij: